NaslovnicaVijestiOTKRIVEN SASTAV PROTIV AZERBEJDŽANA: Hrvatska 28 puta skuplja od protivnika!

OTKRIVEN SASTAV PROTIV AZERBEJDŽANA: Hrvatska 28 puta skuplja od protivnika!

Otkriven sastav protiv Azerbejdžana! Hrvatska 28 puta skuplja od protivnika! Hrvatska će večeras u 20:45h igrati protiv Azerbejdžana na stadionu Maksimir u kvalifikacijama za Euro 2020.

OTKRIVEN SASTAV

Hrvatska je protiv Azerbejdžana do sada igrala dva puta, gdje su upisali pobjedu i remi.

Oba susreta su igrali u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

U prvoj utakmici koja se igrala 2014. godine u Osijeku, Hrvatska je slavila sa 6-0, a strijelci u to vrijeme su bili Ivan Perišić koji je postigao dva gola, zatim Luka Modrić, Andrej Kramarić, Marcelo Brozović i Rašad Sadigov koji je postigao auto gol.

Kada je drugi susret koji se igrao u Bakuu u pitanju, tada je Hrvatska remizirala sa 0-0, a tadašnji trener Robert Prosinečki je uspio izvući bod protiv Nike Kovača.

Hrvatska se te godine plasirala na Europsko prvenstvo nakon što su pobijedili Bugarsku i Maltu u posljednja dva kola.

Selektor hrvatske reprezentacije je odlučio da napadne Azerbjedžan od prve minute, a igrači koji bi trebali biti u prvoj postavi su:

L.Kalinić – Brekalo, Vida, Ćaleta-Car, Barišić – Modrić, Kovačić, Rakitić – Kramarić, Petković, Perišić.

Hrvatska reprezentacija je procijenjena na 396 milijuna eura, dok je Azerbejdžan procijenen na 13.58 milijuna eura kada uporedimo podatke sa stranice transfermarkt.

Najskuplji igrač u Dalićevoj momčadi je Ivan Rakitić, koji košta oko 50 milijuna eura, zatim Marcelo Brozović 45 milijuna eura. Ivan Perišić, Mateo Kovačić, Ante Rebić i Kramarić koštaju po 35 milijuna eura, a najbolji nogometaš na svijetu, Luka Modrić košta samo 25 milijuna. To znači da je Hrvatska reprezentacija skuplja od Azerbejdžana čak 28 puta.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!