NaslovnicaVijestiOtkrivena lista od četiri igrača koji će Uniteda koštati 290 milijuna funti...

Otkrivena lista od četiri igrača koji će Uniteda koštati 290 milijuna funti ovog ljeta!

Navodi se da Manchester United ovog ljeta namjerava potrošiti velike novca, sa Jadon Sanchom i Jackom Grealishom na vrhu njihove liste želja.

Nogomet je trenutno ugađen zbog pandemije koronavirusa i tek treba vidjeti kako će to utjecati na ljetni prijelazni rok.

No, čini se da United još uvijek želi potrošiti velike novce jačajući svoje napadačke mogućnosti kao glavni fokus.

Večernji Standard je potvrdio da Unitedovi ciljevi ovog ljeta iznose ukupno 290 milijuna funti, što bi bilo Unitedovo rekordno trošenje u bilo kojem prijelaznom roku.

Uz Jadon Sanchoa i Jack Grealisha, na listi se nalazi i James Maddison iz Leicester Cityja, kao i tinejdžerska senzacija iz Birmingham Cityja Jude Bellinghama.

Sancho je ocijenjen kao najskuplje pojačanje, avjerojatno bi koštao oko 120 milijuna funti.

Vrijednost Grealisha iznosi 60 milijuna funti, ali cijena bi mu mogla varirati ovisno o statusu Ville u Premier ligi.

Maddison se trenutno procjenjuje na 80 milijuan funti, dok bi Bellingham koštao oko 30 milijuna funti.

Male su vjerojatnoće da će na Old Trafford doći sve četiri Engleza, ali namjera Crvenih đavola je tu.

Menadžer Ole Gunnar Solskjaer je nedavno izjavio da je United spreman raditi na transferima u ovim osjetljivim vremenima.

Solskjaer je za Sky Sports rekao: “Nogomet će se u jednom trenutku vratiti u normalu i vrlo važno je da smo spremni kada se to dogodi.”

“Želimo biti najbolji u svemu. Naravno da je sada prilika da provedete više vremena, razgovarate sa igračima, razgovarate o planovima.”

“Procijenili smo što nam treba, naravno sa trenerskim osobljem, gdje smo gledali igrače, ocjenjivali utakmice, raspravljali o videozapisima.”

“Onda, tržište, tko zna kako će tržište reagirati na to. Tko zna koji klubovi trebaju prodavati igrače.”

“Možda bi to mogla biti situacija koju bi mogli iskoristiti. Znam da smo mi u Manchester Unitedu jedni od najvećih, to kažem glede finansija.”

“Siguran sam da smo sposobni da se, kada se vratimo u normalnu, možemo baviti onim što želimo.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!