NaslovnicaVijestiOTKRIVENA LISTA: Ovo je 10 najbržih igrača Premier lige u FIFA-i 20!

OTKRIVENA LISTA: Ovo je 10 najbržih igrača Premier lige u FIFA-i 20!

S obzirom da se polako približava 24. septembar, odnosno dan izlaska novog nastavka FIFA-e, ne prestaju izlaziti nove informacije vezane za tu igru. EA Sports je trebao objaviti listu i ocjene svih igrača u petak, ali to je ipak prebačeno na ponedjeljak.

Najbrži igrači na FIFA-i 20

Umjesto toga, objavili su zanimljiv video u kojem su otkrili nekoliko novosti. Tako je ove godine kao legenda u Ultimate timu ubačen Ricardo Kaka, koji će imati ocjene 87, 89 i 91. Pored toga, u jednom dijelu videa EA je otkrila listu igrača rangiranih po njihovoj brzini.

Iako detaljna statistika još uvijek nije otkrivena, poznato je kako je krilni igrač Wolvesa Adama Traore ponovo najbrži igrač u Premier ligi, dok iza njega slijede Leroy Sane i Pierre-Emerick Aubameyang. Sjajni duo iz Liverpoola Sadio Mane – Mohamed Salah se nalaze u top deset, kao i nova pojačanja u Premier ligi Ismaila Sarr, Daniel James i Allan Saint-Maximin.

Raheem Sterling, za kojeg je već poznato kako ima ukupnu ocjenu 88, te brzinu 93, nalazi se tek na devetom mjestu, jedno mjesto iznad svog reprezentativnog kolege Marcusa Rashforda. Pored liste najbržih igrača, otkrivena je i lista deset najsnažnijih igrača, koju predvodi Adebayo Akinfenwa.

Na drugom mjestu je rekordno pojačanje Aston Ville Wesley Moraes, dok je treći defanzivac Napolija Kalidou Koulibaly. U top pet su se našli još i Romelu Lukaku, koji je ovog ljeta otišao u Inter, kao i Uche Ikpeazu iz Heartsa. Zatim slijede Niklas Sule (Bayern Munchen), Obbi Oulare (Standard Liege), Tomas Petrasek (Rakow Czestochowa), Issa Marega (Chateauroux), te Alberto Cerri (Cagliari).

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!