NaslovnicaVijestiOtkrivena Ronaldova zarada u Saudijskoj Arabiji nakon manje od godinu dana

Otkrivena Ronaldova zarada u Saudijskoj Arabiji nakon manje od godinu dana

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo nije ni godinu dana u Saudijskoj Arabiji, a britanski mediji su već izračunali koliko je zaradio u ovoj zemlji.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Ronaldo je potpisao ugovor sa saudijskim Al Nassrom 30. prosinca prošle godine nakon nesuglasica s Erikom ten Hagom i napuštanja Manchester Uniteda. Ovaj potez se pokazao kao privlačan za mnoge nogometne zvijezde koje su ga slijedile u ovu bliskoistočnu zemlju.

Redom su stizala velika imena u Saudijsku Arabiju, među kojima su Neymar, Sadio Mane, Roberto Firmino, Karim Benzema, Riyad Mahrez, Jordan Henderson, Ruben Neves i mnogi drugi. Svi oni zarađuju značajne svote novca u Saudijskoj Arabiji, ali nijedan nije ni blizu Ronaldove zarade. Portugalski nogometaš prima godišnju plaću od 203 milijuna eura, s tim da sedmično inkasira više od 4 milijuna eura.

Britanski izvori su proračunali ukupan iznos koji je Ronaldo do sada zaradio u Saudijskoj Arabiji. Od prosinca do posljednje isplate u Saudijskoj Arabiji, Ronaldo je inkasirao nešto više od 175 milijuna eura, potvrđujući da mu se transfer više nego isplatio.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!