NaslovnicaVijestiOTKRIVENA SLJEDEĆA DESTINACIJA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA: Klub na svom Twitter računu objavio -...

OTKRIVENA SLJEDEĆA DESTINACIJA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA: Klub na svom Twitter računu objavio – da li je ovo šala?

Špekulacije o Zlatanovoj budućnosti neće prestati sve dok on ne objavi svoju konačnu destnaciju. Izgradio je iščekivanje, tako da će mnogi klubovi vjerojatno iskoristiti njegovu situaciju za stvaranje publiciteta.

OTKRIVENA SLJEDEĆA DESTINACIJA

Uvijek je zanimljivo kad zvijezda koja stari bude dostupna. Obično se povezuje sa zemljama koje igračima plaćaju mnogo novca, uglavnom MLS-om i Kinom, ali Rusija je u prošlosti također bacala novac na igrače.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Twitter račun Zenit St Petersburga je odlučio pozicionirati klub kao moguću destinaciju za Zlatana sa ovim naporom:

U finansijskom smislu taj transfer bi mogao imati smisla, ali ruska liga nema tendenciju da dobije mnogo publiciteta ili da ima povijest timova koji idu daleko u Ligi prvaka.

Bilo bi zaista fascinantno kada bi se odlučio pridružiti klubu sa ogromnom reputacijom u jednoj od najvećih liga kako bi pokazao još jednom da je sposoban igrati na najvišem nivou.

Predlaže se povratak u Milan ili Manchester United, čak bi moglo doći i do povratka u PSG, ako odluče pustiti Cavanija.

Ne bi bilo iznenađenje ako je već dogovorio sve o preseljenju u novi klub u siječnju. Sve ove špekulacije neće naštetiti ‘brendu Zlatan’. Unatoč njihovim pokušaima na Twitteru, bio bi šok ako bi Zlatan odlučio otići u Rusiju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!