NaslovnicaVijestiOtkrivene visine plaća igrača Dinama: Većina ih zarađuje toliko kao da bi...

Otkrivene visine plaća igrača Dinama: Većina ih zarađuje toliko kao da bi igrali u najjačim evropskim ligama!

Plaće Dinama znatno su smanjene otkako je klub morao otpustiti trenera Nenada Bjelicu a ekonomska kriza kroz koju već prolazimu i koja nas čeka u budućnosti znatno će promjeniti platne liste igrača Dinama, koji su do sada zarađivali ogroman novac.

DINAMO NAGRAĐUJE

Zagrebački Dinamo smanjuje klupske troškove, a najveći trošak je nosio sada već bivši trener Nenad Bjelica, koji je pristao na odštetu u visini od sedam plaća. Tako će dobiti oko milijun eura.

Ali Bjelica nije jedini koji odlično zarađuje u Dinamu. Igrači ove u zadnje vrijeme vrlo uspješne momčadi također su vrlo dobro plaćeni. Mediji u Hrvatskoj javljaju da nekolicina Dinamovih nogometaša ima plaću u visini od 600.000 eura godišnje (bruto).

Transfer glasine: Chelsea želi njemačkog napadača, Rodrigo se seli u Englesku, Arsenal daje Lacazetta za veznjala Atletica

Navodno, golman Dominik Livaković ima platu od čak 800.000 eura godišnje, Mislav Oršić godišnju plaću od 750.000 eura, dok Arijan Ademi, Theophile-Catherine, Izet Hajrović i Mario Gavranović zarađuju više od 800.000 eura.

Igrač slovenačke reprezentacije Petar Stojanović također se ne može žaliti na svoju zaradu. Ako je vjerovati izvorima, bivši član Maribora u glavnom gradu Hrvatske igra za 550.000 eura po sezoni (bruto) i deseti je najplaćeniji igrač u momčadi.

Zanimljivo je da Luka Menalo i Bojan Knežević, obojica posuđena Olimpiji, imaju godišnju plaću od “svega” 120.000 eura.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!