NaslovnicaVijestiOtkriveni detalji skandala koji je potresao Bayern: Mane trpio i rasističke uvrede

Otkriveni detalji skandala koji je potresao Bayern: Mane trpio i rasističke uvrede

Sadio Mane, igrač iz Senegala, nedavno je postao suigrač Cristiana Ronalda u saudijskom klubu Al-Nassr. Nakon što je napustio Bayern, putem svog glasnogovornika Bacaryja Cissea, izjavio je da su iznesene mnoge laži u vezi sukoba s Leroyem Saneom.

Došlo je do ozbiljnog sukoba između Manea i njegovog tadašnjeg suigrača Sanea, koji je kulminirao fizičkim obračunom na dan utakmice protiv Manchester Cityja u Ligi prvaka. Prvotne informacije sugerirale su da je inicijator svega bio senegalski igrač.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Dosta toga je krivo rečeno i napisano o tome što se dogodilo. To su prljave stvari njemačkih medija koji su se udružili sa Saneom kako bi blatili Sadia. Laž je da je Bayern kaznio Manea s 500.000 eura zbog incidenta. Svatko tko ima dovoljno znanja o europskom nogometu zna da je Sane vrlo arogantan, a da je Mane suprotnost, odnosno smirena osoba”, rekao je Cisse.

U nastavku je naglasio kako je Sane upućivao rasističke uvrede Maneu.

“Tada je Sadio nakon poraza od Cityja prišao Saneu u svlačionici, a ovaj ga je udario šakom u glavu, pa su ostali igrači morali intervenirati. Na kraju se Sane ispričao Maneu za incident. Zašto? Zato što je znao da je on taj koji je zaje***”, dodao je Cisse.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!