NaslovnicaVijestiOtkriveni novi detalji skandala na Azijskom kupu: Son Heung-min se sukobio sa...

Otkriveni novi detalji skandala na Azijskom kupu: Son Heung-min se sukobio sa suigračima zbog stolnog tenisa

Heung Min Son priključio se momčadi Tottenhama nakon nedavnog angažmana u reprezentaciji, ali se pojavio u Londonu s ozljedom nakon nekoliko tjedana izbivanja. Bio je jedan od najboljih igrača Tottenhama tijekom sudjelovanja u Azijskom kupu s reprezentacijom Južne Koreje. No, noć prije nego što je njegova reprezentacija ispala u polufinalu protiv Jordana, dogodio se skandal koji je sada razotkriven.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Kako prenose otočki mediji, Son je u kamp Tottenhama stigao s iščašenim prstom na desnoj ruci, a tek se sada saznalo na koji je način zadobio ozljedu.

Son se ozlijedio na večeri prije posljednje utakmice Južne Koreje na azijskom prvenstvu. Njegovi mlađi suigrači su odlučili odigrati stolni tenis u hotelu, ali to mu nije odgovaralo, pa im je prigovorio. Nakon toga, izbio je sukob. Lee Kang In, igrač PSG-a, uključio se u naguravanje s Sonom, što je preraslo u fizički sukob. Kada je Lee pokušao udariti Sona, igrač Tottenhama je zadobio ozljedu prsta.

Lee Kang In je priznao krivicu i ispričao se Sonu koji je posljednju utakmicu Južne Koreje na Azijskom kupu odigrao sa zavojem na ruci, pa se pretpostavlja da neće biti problema da odmah nastavi igrati za Tottenham u Premiershipu. Nogometni savez Južne Koreje potvrdio je da su priče o sukobu nogometaša točne.

“To se dogodilo kada su neki mladi igrači počeli igrati stolni tenis, a Son Heung-min i drugi stariji igrači bili su protiv toga”, rekao je dužnosnik Saveza.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!