NaslovnicaVijesti"Otkriveni" novi dresovi hrvatske reprezentacije, pogledajte njihov dizajn

“Otkriveni” novi dresovi hrvatske reprezentacije, pogledajte njihov dizajn

Hrvatski nogometni savez objavio je da će u ponedjeljak, 18. ožujka u 18 sati, u City Centeru East u Zagrebu biti predstavljeni novi dresovi. Vatreni će koristiti ove dresove na nadolazećem pripremnom turniru u Egiptu, kao i na Europskom prvenstvu koje će se održati u Njemačkoj.

Pojedine fotografije novih dresova koji su doživjeli određene izmjene već su “procurile” u javnost na profilu Footy Headlines.

Hrvatska reprezentacija je u skupini zajedno sa selekcijama Španjolske, Italije i Albanije. U Berlinu će igrati protiv Španjolske, u Hamburgu protiv Albanije, a u Leipzigu protiv Italije.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!