NaslovnicaVijestiOTKRIVENO: Evo što je Costa rekao Griezmannu nakon što je Francuz stao...

OTKRIVENO: Evo što je Costa rekao Griezmannu nakon što je Francuz stao na stranu Umtitija u jednom od sukoba!

Napadač Atletico Madrida Diego Costa poznat je cijeloj nogometnoj javnosti kao vrlo kontroverzan igrač, što je nebrojeno puta dokazao kroz svoju karijeru. Njegove reakcije na terenu su često pretjerane, ali mnogi smatraju kako je njegova borbenost i upornost ono što ga čini jednim od najboljih igrača na svojoj poziciji.

Griezmann naljutio Diega Costu

Svoju konroverznost je ponovo pokazao i u subotu, na derbiju kola u La Ligi protiv Barcelone, kada je u jednoj situaciji ušao u raspravu sa defanzivcem katalonskog giganta Samuelom Umtitijem. Njih dvojica su se našli u jednom duelu, prilikom kojeg je Costa uhvatio Umtitijevu nogu i nije ju želio pustiti, nakon čega ga je Umtiti odgurnuo, te su ih suigrači morali rastaviti.

Međutim, nakon tog sukoba, Costa je svu svoju ljutnju usmjerio na svog suigrača Antoinea Griezmanna, koji je po svemu sudeći bio na strani Umtitija, sa kojim dijeli svlačionicu u reprezentaciji Francuske. Pojedini španjolski mediji su danas otkrili kako mu je tom prilikom uzviknuo: “Ja sam tvoj suigrač!”

Iako je upravo Costa postigao gol za vodstvo ‘Jorgandžija’ u 77. minuti, pred sami kraj, odnosno u 90. minuti gol za izjednačenje i konačnih 1-1 postigao je Ousmane Dembele, samo deset minuta nakon ulaska u igru. Diegu je to bio tek četvrti gol u 14. nastupu ove sezone, a ništa bolji nije bio ni u drugom dijelu prošle sezone, kada je na ukupno 23 nastupa postigao tek sedam golova i podijelio šest asistencija. Ovaj rezultat je na kraju najviše odgovarao Sevilli, koja je jučerašnjom minimalnom pobjedom kod kuće protiv Valladolida preuzela prvu poziciju, te ima 26 osvojenih bodova, bod više od Barcelone i Atletico Madrida.

Najnovije vijesti

Grad Leverkusen istražuje mogućnost da se jedna ulica nazove po Xabiju...

0
Prema navodima njemačkog časopisa Spiegela, postoji mogućnost da se u bliskoj budućnosti u gradu Leverkusenu odluči nazvati ulicu po španjolskom nogometnom treneru Xabiju Alonsu,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!