NaslovnicaVijestiOTKRIVENO: Evo što je Mourinho rekao igračima Tottenhama na prvom treningu u...

OTKRIVENO: Evo što je Mourinho rekao igračima Tottenhama na prvom treningu u klubu!

Samo nekoliko sati nakon što je imenovan novim trenerom Tottenham Hotspura, Jose Mourinho je danas odradio i prvi trening u londonskom klubu.

Mourinho novi trener Tottenham Hotspura

Bivši trener Manchester Uniteda i Chelseaja je potpisao trogodišnji ugovor sa Spursima, po kojem će zarađivati oko 12,5 miliona funti godišnje, a na toj poziciji je naslijedio Mauricija Pochettina kojem je jučer uručen otkaz.

Portugalski stručnjak je tako preuzeo ekipu koja se nalazi na razočaravajućem 14. mjestu u Premier ligi i, kako izvještava Daily Telegraph, na sastanku je zamolio igrače da pokušaju spasiti sezonu koliko god je to moguće.

56-godišnjak je navodno također održao i privatne sastanke sa nekoliko zvijezda tima, uključujući Harryja Kanea, kojem je poručio da se posveti timu do kraja sezone, unatoč tome što se dosta špekuliše o njegovom mogućem odlasku iz kluba. Pored toga, on je razgovarao i sa predsjednikom Danielom Levyjem, kojem je rekao da zadrži Kanea u klubu, kao i Dele Allija i Heung-min Sona, oko kojih planira graditi ostatak ekipe.

U svom prvom intervjuu nakon imenovanja novim trenerom, Mourinho je navijačima obećao kako će pokazati strast uz pomoć koje je postao jedan od najkarizmatičnijih i najutjecajnijih trenera u povijesti Premier lige. Rekao je: “Što mogu obećati? Strast prema poslu, ali i strast prema klubu. Privilegija je kada trener dođe u klub i osjeća sreću zbog tima koji će voditi.”

“Ovo nisu riječi samo ovog trenutka. Ovo nisu ni riječi koje govorim samo zbog toga što sam trener Tottenhama. Ovo su riječi koje sam ponavljao u posljednje tri, četiri, pet godina, pa čak i kao protivnik.”

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!