NaslovnicaVijestiOTKRIVENO: Evo što je Pique poručio Costi nakon što je napadač sinoć...

OTKRIVENO: Evo što je Pique poručio Costi nakon što je napadač sinoć isljučen!

Da li bi Atletico Madrid još uvijek bio u utrci za titulu prvaka La Lige da Diego Costa nije dobio crveni karton sinoć na Camp Nou? To nikada nećemo saznati, ali sigurno je kako bi njegov tim imao veće šanse da dođe do tri boda.

Pique savjetovao Costu

‘Jorgandžije’ su bile primorane igrati sat vremena sa deset igrača na terenu nakon što je Costa uputio psovke na račun suca Jesusa Gil Manzana, nakon čega je bio primoran otići ranije na tuširanje.

U izvješću nakon utakmice, Manzano je napisao kako je Costa uvrijedio njegovu majku. Također ga je uhvatio za ruku kada je krenuo dati kartone Diegu Godinu i Joseu Gimenezu, nakon čega mu je rekao da je ‘kur** sin’.

Tada mu je prišao bivši reprezentativni kolega Gerard Pique koji ga je uhvatio za usta. Iako su mnogi mislili kako je u pitanju okršaj između njih dvojice, novine AS otkrivaju kako mu je defanzivac Barcelone zapravo učinio uslugu. Naime, navodno mu je rekao: ‘Prestani pričati sad. Što želiš, suspenziju od četiri utakmice?”

Ovo je po svemu sudeći smirilo Costu, koji je zatim mirno napustio teren. S druge strane, njegovi suigrači nisu prestajali sa protestima, te najvjerovatnije nisu čuli ono što je bivši igrač Chelseaja rekao glavnom sucu. Međutim, čak je i Simeone nakon utakmice priznao kako je Costa zaslužio direktan crveni karton ukoliko je istina ono što je sudac napisao u izvještaju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!