NaslovnicaVijestiOtkriveno ime novog trenera Milana!

Otkriveno ime novog trenera Milana!

Talijanski mediji izvještavaju da je portugalski nogometni trener Paulo Fonseca, 51, glavni kandidat za preuzimanje pozicije trenera u Milanu. Trenutni trener Milana, Stefano Pioli, napustit će klub na kraju ove sezone. Fonseca, koji trenutno vodi Lille, ima ugovor s francuskim klubom do kraja sezone.

Preliminarni razgovori između čelnika Milana i Fonsece već su održani. Ako bi se transfer realizirao, to bi značilo povratak Portugalca u talijanski nogomet, s obzirom na to da je vodio Romu od 2019. do 2021. godine. Nakon odlaska iz Rome, Fonseca je preuzeo treniranje Lillea, koji sada planira razgovarati o produljenju ugovora s njim.

Talijanski izvori navode da Fonseca nema namjeru ostati u Lilleu i da mu je Milan prva želja. Ranije u svojoj trenerskoj karijeri, Fonseca je vodio Porto i Bragu, a Milan je spreman ponuditi mu dvogodišnji ugovor.

Najnovije vijesti

Kompany identificirao tri najveća problema u Bayernu

0
38-godišnji Vincent Kompany, poznati defanzivac iz Manchester Cityja i Belgije, sada je imenovan za novog trenera Bayerna. Iako ima samo četiri godine iskustva kao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!