NaslovnicaVijestiOtkriveno koliko će Mane zarađivati u Bayernu, jedan od najplaćenijih u klubu

Otkriveno koliko će Mane zarađivati u Bayernu, jedan od najplaćenijih u klubu

Senegalski nogometaš Sadio Mane nedavno je i službeno postao novi igrač Bayerna, a njemački mediji tvrde da je s ovim velikanom dogovorio plaću od gotovo 20 milijuna eura po sezoni, što će ga ujedno učiniti jednim od najplaćenijih igrača momčadi.

Mane je proteklih dana u više navrata isticao da mu je prelazak u Bayern bila velika želja i da je od početka oduševljen projektom momčadi, a na kraju je ovaj njemački klub Liverpoolu platio 32 milijuna eura, plus maksimalno devet milijuna eura koje mogu dobiti u bonusima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Mane će u dresu Bayerna za minimalno tri godine inkasirati 60 milijuna eura, odnosno zarađivati će ​​20 milijuna eura po sezoni. Točnije, plaća mu je oko 20 milijuna eura, a na mjesečnoj razini cca 2 milijuna eura.

Najplaćeniji Bayernov igrač je Robert Lewandowski koji zarađuje 23 milijuna eura po sezoni, a u samom vrhu su Manuel Neuer, Thomas Muller i Leroy Sane koji zarađuju po 20 milijuna eura, kao i Sadio Mane.

Na vrhu su i Joshua Kimmich, Lucas Hernandez i Leon Goretzka, koji zarađuju 18 milijuna eura godišnje, te Kinglsey Coman koji zarađuje 17 milijuna eura.

Mane je, dodajmo, u Bayernu odabrao dres s brojem 17, koji su prije njega nosili Christian Ziege, Mark van Bommel i Jerome Boateng.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!