NaslovnicaVijestiOtkriveno koliko će reprezentacije dobiti novca za nastup na Euru

Otkriveno koliko će reprezentacije dobiti novca za nastup na Euru

Na Europskom prvenstvu imati ćemo priliku gledati međusoban dvoboj Walesa i Engleske. Biti će još zanimljivih mečeva u grupnoj fazi osim toga.

OIR_resizer

Danas se u nogometu sve vrti oko novca – igrači bi trebali biti ponosni i borbeni kada igraju za reprezentaciju, no jasno je kako se igrači više posvećuju igranju u klubovima, odakle im i kaplje lova.

UEFA će svakoj reprezentaciji koja se plasirala na Euro dati novac (za plasman), no i za dobre rezultate reprezentacije će također biti nagrađenje.

Svaka reprezentacija zaraditi će minimalno osam milijuna eura, za remi dobijaju dodatnih 500.000 eura, a za pobjedu milijun eura. Za plasman među 16 najboljih reprezentacija dobija se milijun i pol eura, za plasman u četvrtfinale dva, za polufinale četiri, za finale pet, a pobjednik dobija još osam milijuna eura.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!