NaslovnicaVijestiProcurio ugovor: James Rodriguez bi mogao postati treći najskuplji igrač na svijetu

Procurio ugovor: James Rodriguez bi mogao postati treći najskuplji igrač na svijetu

James Rodriguez bi mogao postati treći najskuplji igrač na svijetu. Otkriveno koliko je zaista James Rodriguez koštao Real Madrida. Dokument izdan od strane Football Leaks sugerira da su Los Blancosi mogli završiti plaćajući 15 milijuna eura više u odnosu na početnu naknadu za transfer kolumbijskog internacionalca iz bivšeg kluba Monaca.

James Rodriguez bi mogao

Procurio je dokument iz Football Leaks koji otkriva da je James Rodriguez mogao koštati Real Madrida do 90 milijuna eura.

Kolumbijski internacionalac se preselio iz Monaca na Santiago Bernabeu u 2014. godini za početnu naknadu od 75 milijuna eura, ali je posao uključivao i niz dodatnih klauzula koje su mogle vidjeti klub iz francuske lige da dobije dodatnih 15 milijuna.

Dogovoreno je da će Madrid platiti 1 milijun eura Monacu svaki put kad se kvalificiraju u Ligu prvaka, počevši od 2014/15 sezone i koji će trajati šest godina, uz bonus koji se plaća maksimalno pet puta.

[su_bet365_watch_live_football_veliki][su_netbet_bonus][/su_bet365_watch_live_football_veliki]

Druga odredba je da 5 milijuna eura dodanih na ukupnu cijenu, ako James bude nominiran za Ballon d’Or u bilo kojem trenutku u šest sezone od 2014/15, s tim da se bonus plaća samo jednom.

Dodatnih 5 milijuna eura će biti poslano Monacu, ako James osvoji nagradu, sporazum koji je također na mjestu sve do 2019/20 sezone.

Maksimalni iznos je 90 milijuna, 15 više od inicijalne naknade za transfer. Kada bi se sve te odredbe aktivirale, James bi postao treći naskuplji igrač na svijetu iza Ronalda i Gareth Bale-a.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!