NaslovnicaVijestiOTKRIVENO: Lionel Messi i novo pojačanje Barcelone uopšte ne razgovaraju na treninzima!

OTKRIVENO: Lionel Messi i novo pojačanje Barcelone uopšte ne razgovaraju na treninzima!

Kako danas izvještavaju pojedini španjolski mediji, kapiten Barcelone Lionel Messi nije baš u najboljim odnosima sa novom zvijezdom tima Antoineom Griezmannom, te njih dvojica čak ni ne razgovaraju na treninzima.

Messi ne razgovara sa Griezmannom

Griezmann je na Camp Nou stigao proteklog ljeta za oko 110 miliona eura iz redova velikog rivala Atletico Madrida, a od tada se nije baš uspio sprijateljiti sa Argentincem.

To se moglo uočiti i na utakmici grupne faze Lige prvaka protiv Slavije Prag ranije ovog tjedna, gdje mu Messi u nekoliko navrata uopšte nije želio niti dodati loptu. Mnogi navijači Barcelone kao razlog za to su naveli kako smatraju da Messi ne vjeruje Francuzu, te zbog toga mu ne želi dodavati lopte.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Međutim, njihov odnos po svemu sudeći nije ništa bolji ni van terena. Naime, kako danas izvještava španjolski El Chiringuito, njih dvojica ne pričaju na treninzima, te treniraju potpuno odvojeno jedan od drugog.

I sam Griezmann je prošlog mjeseca priznao kako ne razgovara previše sa ključnim igračem tima, izjavivši: “Messi nije netko tko puno razgovara, a nisam ni ja, tako da nam je malo teško komunicirati. Nedavno sam ga počastio ‘mate-om’ (južnoameričko piće), tako da mislim da idemo u pravom smjeru. Međutim, moramo uspostaviti neki odnos, popraviti ga.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!