NaslovnicaVijestiOtkriveno: Liverpool nudio Coutinha plus 70 milijuna eura za zvijezdu Real Madrida

Otkriveno: Liverpool nudio Coutinha plus 70 milijuna eura za zvijezdu Real Madrida

Otkako je napustio Jurgen Kloppovu ekipu i otišao u Barcelonu u siječnju, ime Philippe Coutinho se teško spominje. Od njegovog odlaska, Liverpool je pobijedio šest od devet utakmica u Premier ligi, kao i kvalificiranje u četvrtfinale Lige prvaka.

Otkriveno

Brazilac im sigurno ne nedostaje. Ali nema sumnje da je Coutinho bio senzacionalan za Redse.

Nakon što ga je Klopp uspio zadržati prošlog ljeta, Coutinho se vratio na poziciju i uspio postići 12 golova u 20 nastupa na svim natjecanjima ove sezone, stvarajući brojne svjetske nastupe.

Međutim, kao što je spomenuto, mogao je napustiti klub šest mjeseci prije nego što je to naposljetku učinio.

[su_live_koeficijenti]

Barcelona je očajnički željela da ga potpiše, ali klub iz Merseysidea se držao čvrsto.

Nova knjiga otkriva da se Coutinho zapravo mogao pridružiti Real Madridu da je Liverpool dobio svoju želju.

Nedavno objavljena knjiga brazilskog autora Edicinoesa Amphore ‘Otkrivanje revolucije’, izložila je metode koje je PSG koristio prošlog ljeta u transferu Neymara.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

No, možda najzanimljviji dio knjige sadrži Liverpool, Coutinho i Gareth Bale.

Knjiga koju je napisao Ediciones Amphora tvrdi kako je Liverpool ponudio nevjerojatnih 70 milijuna eura plus Coutinha za Balea – sporazum koji je iznenađujuće odbio Real Madrid.

U knjizi se govori: “Suprotno onome što se dešava u Barceloni, Brazilac ne stvara konsenzus u Madridu, a Florentino Perez uvijek misli samo o Mbappeu, poput PSG-a, tako da bi prodaja Gareth Balea u Paris mogla zadovoljiti sve strane.”

Nažalost, za Madrid, PSG je ukrao Neymara i Mbappea ostavljajući ih bez velikog transfera.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!