NaslovnicaVijestiOtpusna klauzula mu je 80 milijuna eura: Tottenham ga dovodi po sniženoj...

Otpusna klauzula mu je 80 milijuna eura: Tottenham ga dovodi po sniženoj cijeni od 30 milijuna!

Bit će zanimljivo vidjeti što će se dogoditi sa naknadama za transfere u narednih nekoliko sezona, jer bi trenutna nesigurnost mogla učiniti otpusne klauzule potpuno beskorisnim.

Otpusna klauzula

Čini se da je PSG-ov potez da potpiše Neymara prestrašio ekipe od pravljenja klauzula u svakom ugovoru sa smiješnim iznosima, koji bi malo tko mogao priuštiti da plati, ali te klauzule će izgledati još čdnije kada naknade počnu padati.

To znači da bi klubovi mogli prestati praviti ove klauzule, a igrači bi mogli prelaziti u druge klubove mnogo jeftinije nego što se prvobitno mislilo.

Evening Standard je izvijestio da bi to mogao biti slučaj sa zvijezdom Valencije Geoffreyjem Kondogbijom, a Tottenham bi mogao iskoristiti šansu.

Oni navode da je klauzula o njegovom oslobađanju 80 milijuna eura, ali zbog nedostatka nogometa u Ligi prvaka sljedeće sezone španjolska ekipa je spreman prihvatiti samo 30 milijuna eura, što je veliki popust za tu vrijednost.

Za Jose Mourinha bi on mogao biti pristojno pojačanje, on može igrati u obrani i u veznom redu i takav je marljiv i discipliniran igrač, baš onakav kakve Mourinho voli.

U ovom trenutku ništa nije dogovoreno, ali počinje zvučati kao da Mourinho želi započeti osvježavanje momčadi uoči sljedeće sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!