NaslovnicaVijestiOTPUTOVALI U POGREŠAN FRANKFURT: Grupa navijača Benfice postala viralna nakon što su...

OTPUTOVALI U POGREŠAN FRANKFURT: Grupa navijača Benfice postala viralna nakon što su pogriješili grad!

Frankfurt protiv Benfice je bila jedna od najzanimljivijih utakmica u Europskoj ligi ovog tjedna.

Otputovali u pogrešan

Dok će većina engleskih nogometnih navijača gledati Arsenal i Chelsea, postoji potencijal za dramu u Commerzbank-Areni i tako se i dogodilo, Frankfurt je prošao dalje sa pobjedom od 2-0.

Nakon što su odigrali vrlo dramatičnu prvu utakmicu, gdje je Benfica dobila sa 4-2, zahvaljujući majstorskom nastupu Joao Felixa, Frankfurt je u uzvratu ostvario pobjedu od 2-0 i time prošao dalje.

Međutim, pred drugu utakmicu koja se igrala u Frankfurtu neki navijači su išli avionom, međutim, neke hrabre duše krenule su autom iz Portugala u Njemačku.

Do sada prilično standardno. Međutim, jedna određena skupina navijača Benfice postala je viralna na internetu zbog toga što su napravili pogrešku u jednoj vrlo dugoj vožnji po kontinentu.

To je zato što su završili u potpuno pogrešnom gradu, putujući dalje nego što je potrebno u istočnju Njemačku i Frankfurt (Oder), za razliku od željenog Frankfurt (Maina).

Jedan nogometni navijač je otkrio katastrofalnu pogrešku i napravio zaniljivu priču na Twitteru – koja je prikupila tisuće ponovljenih tweetova – da bi svi bili u toku.

Srećom, navijači su na kraju shvatili da su napravili grešku i unatoč tome što su već putovali 16 sati, počeli su praviti polukružno okretanje od 600 kilometara prema pravom Frankfurtu.

Pogledajte temu na Twitteru ovdje:

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!