NaslovnicaVijestiOtriven iznos koji će Bayern morati isplatiti Hasanu Salihamidžiću

Otriven iznos koji će Bayern morati isplatiti Hasanu Salihamidžiću

Bayern je osvojio još jednu titulu u Bundesligi, ali i pored toga čelnici ovog kluba donijeli su odluku o razrješenju dužnosti sportskog direktora Hasana Salihamidžića, kojem će morati platiti određenu svotu novca.

Foto: Marius Becker/dpa

Hasan Salihamidžić obavljao je ovu funkciju od 2017. godine i od tada je s Bayernom ostvario značajan uspjeh, osvojivši 12 trofeja, uključujući i jedan naslov Lige prvaka. Salihamidžić je imao važeći ugovor do ljeta 2026. godine.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema informacijama, bavarski gigant će bivšem bh. reprezentativcu platiti između šest i osam milijuna eura.

Bayern je u subotu osvojio svoj 11. uzastopni i 33. naslov Bundeslige u nevjerojatnom raspletu.

Momčad Thomasa Tuchela slavila je na gostovanju u Kölnu 2:1 golom Jamala Musiala u 89. minuti, dok je njihov najveći rival Borussia pred svojim navijačima odigrala tek 2:2 s Mainzom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!