NaslovnicaVijestiOusmane Dembele napušta Barcelonu do kraja ovog mjeseca nakon što je odbio...

Ousmane Dembele napušta Barcelonu do kraja ovog mjeseca nakon što je odbio potpisati novi ugovor

Period Ousmanea Dembelea u Barceloni bi se trebao iznenada prekinuti, a klub priznaje da ga želi prodati prije kraja siječanjskog prijelaznog roka.

Ousmane Dembele napušta Barcelonu

Dembele je posljednjih mjeseci bio u središtu pažnje, jer mu istječe ugovor na kraju sezone, tako da bi na ljeto mogao otići u besplatnom transferu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Dosta se pričalo o plaćama koje je Francuz tražio na Nou Campu, te da će ga klub jednostavno prodati čim potpiše novi ugovor.

To sada naizgled nije problem, jer je klub u četvrtak potvrdio da neće potpisati novi ugovor i da će umjesto toga biti prodan u siječnju.

“Jasno je da Dembele ne želi nastaviti sa Barcelonom. Ne želi biti dio našeg projekta”, rekao je u četvrtak glavni izvršni direktor kluba Mateu Alemany.

“Rekli smo Dembeleu da mora odmah otići. Očekujemo da Ousmane bude prodan prije 31. siječnja.”

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!