NaslovnicaVijestiOusmane Dembele ponovo zakasnio na trening!

Ousmane Dembele ponovo zakasnio na trening!

Ronald Koeman mora da je frustriran nakon što je Ousmane Dembele u ponedjeljak zakasnio na trening.

Ousmane Dembele ponovo

Bivši krilni igrač Borussije Dortmunda imao je popriličan broj disciplinskih problema otkad je došao u Barcelonu za 136 milijuna funti i izgleda da se još uvijek nije uozbiljio.

Prema podacima Deportesa Cuatra, Francuz je u ponedjeljak ujutro u 10:15 stigao u klupski trening kompleks – 15 minuta kasnije nego što je trebao nakon što je Koeman igračima rekao da tamo dolaze sat vremena ranije.

U vožnji je imao i mobitel u ruci.

Dembele, koji je povezan sa Manchester Unitedom, nije započeo utakmicu za klub otkako je u studenom bio prisiljen ostati van terena zbog ozljede, dok je bio zamjena Koemana u prvoj utakmici u kojoj je ušao u 70. minuti.

Izvještaji o njegovom kašnjenju redovito su se događali. Zapravo je u studenom 2018. godine, Dembele propustio trening zbog toga što je kasno u noć igrao igrice sa svojim prijateljima i to je Barcu navelo da vjeruje da je opsjednut igricama.

Jednom prilikom Dembele nisu mogli kontaktirati više od sat i pol, dok se također kasno pojavio na utakmici protiv Real Betisa u prosincu 2018. godine.

Igrači koji nisu odabrani za sastav obično se trebaju pojaviti 15 do 45 minuta prije početka meča, ali Dembele se nije pridržavao tih pravila.

Sada se čini da se Dembele vratio starim naviakam i da je još jednom u pitanju njegova budućnost na Nou Campu.

Dembele je za Barcu upisao 74 nastupa, zabivši 19 golova.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!