NaslovnicaVijestiOusmane Dembele se oglasio nakon što je Barcelona najavila njegovu prodaju do...

Ousmane Dembele se oglasio nakon što je Barcelona najavila njegovu prodaju do kraja mjeseca!

Krilni igrač Barcelone Ousmane Dembele objavio je priopćenje nakon što je klub potvrdio da će otići na kraju ovog mjeseca. Nogometni direktor katalonskog velikana Mateu Alemany rekao je da 24-godišnjak odbija potpisati novi ugovor.

Navodno je menadžer Xavi ostao bez riječi zbog Dembeleovih zahtijeva za plaćom, a francuski reprezentativac je prekinuo svoju šutnju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Na Instagramu je objavio: “Od danas je gotovo. Od danas ću odgovarati iskreno, ne dajući se nikakvim ucjenama. Imam 24 godine i kao i svaki muškarac imam mane, nesavršenosti.”

“Proživio sam teške trenutke, ozljede, Covid je utjecao na mene.”

“Bez i najmanjeg treninga, trener me je tražio i uvijek sam bez prigovora udovljavao klubu. Nastupao sam kao što sam i uvijek, jer je to moja strast.”

“Potpuno sma svjestan svoje sreće da se posvetim najljepšem poslu na svijetu.”

Otkako je 2017. godine stigao iz Borussije Dortmund za 105 milijuna funti, Dembelea su poharali problemi sa ozljedama.

Nije uspio ući u prvu postavu Barcelone pod nizom menadžera, a neki su doveli u pitanje i njegov stav.

Dembele je rekao da neće dati da ga ucjenjuju i da je na raspolaganju menadžeru.

“Zabranjujem bilo kome da ostavlja dojam da nisam uključen u sportski projekt.”

“Zabranjujem bilo kome da pripisuje namjere koje nikada nisam imao. Zabranjujem svima da razgovaraju sa mnom ili mojim predstavnicima kojima potpuno vjerujem. Još uvijek sam pod ugovorom i potpuno sam uključen i na raspolaganju sam svom klubu, svom treneru.”

“Uvijek sam davao sve za svoje kolege, ali i za partnere. To se sada neće promijeniti. Nisam čovjek koji vara, a još manje čovjek koji ima običaj popuštati ucjenama.”

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!