NaslovnicaVijestiOva kladionica daje najveći koeficijent na Hrvatsku protiv Španjolske

Ova kladionica daje najveći koeficijent na Hrvatsku protiv Španjolske

Hrvatska će danas u 18 sati igrati osminu finala Europskog prvenstva protiv Španjolske u Kopenhagenu. Nakon što su ostvarili pobjedu u posljednjoj utakmici u grupnoj fazi protiv Škotske (3-1), momčad Zlatka Dalića se bez Lovrena i Perišića priprema za duel sa Španjolskom.

Kao što svi već sigurno znate, sve kladionice su podcijenile Hrvatsku sa kvotama većim od 6.00 na njihovu pobjedu protiv Španjolske, ali znate li koja kladionica nam daje najveće kvote na Hrvatsku u ovom trenutku?

Naime, radi se o bet365 kladionici, najvećoj i najpouzdanijoj kladionici na svijetu, koja daje najveće koeficijente na pobjedu i prolaz Hrvatske.

Koeficijent u bet365 kladionici na pobjedu Hrvatske iznosi 6.50 što je najveći koeficijent koji neka kladionica daje na Hrvatsku u ovom trenutku, dok je na prolaz Hrvatske u četvrtfinale 3.50!! Ta kvota u zemaljskim kladionicama iznosi 3.00, al uz porez ta kvota bude još manja.

Pa da uporedimo kvote. Jedna od najvećih hrvatskih kladionica Supersport na Hrvatsku daje kvotu 6.00, dok uz manipulativne troškove i porez na dobitak taj koeficijent pada na 5.70. Na pobjedu Španjolske koeficijent u odnosu na bet365 kladionicu izgleda nešto veći i iznosi 1.80, ali kada se izračunaju svi troškovi i porezi na dobitak, taj koeficijent pada na 1.63, što je vrlo bizarno i razlog više da se kladite u najboljim svjetskim online kladionicama.

Recimo da uplatite 100€ na Hrvatsku u bet365 kladionici, vaša isplata bi bila ogromnih 650€, dok bi na uplatu od 100€ na zemaljskoj kladionici (u ovom slučaju Supersport), vaša isplata bila 570€. To je zaista previše očigledno i vidljivo na slikama ispod.

Pored toga, zemaljske kladionice nemaju pravilo da kada vaš tim na koji ste igrali povede sa dva gola razlike, automatski računa okladu dobitnom. Takvu vrstu ponude ima samo bet365 kladionica, što dokazuje zašto su najbolji na svijetu.

Da stvar bude još bolja, bet365 kladionica nam daje i fenomenalan bonus dobrodošlice za sve nove članove koji se registriraju na gumb ispod. Možete uzeti čak i do 25€ bonusa. Dakle, ako uplatite 25€ na svoj račun, dobijete dodatnih 25€ bonusa od bet365 kladionice.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!