NaslovnicaVijestiOVAKAV JE PLAN: Ugovor Messija ističe 2021. godine, ŠTA NAKON TOGA? Ovo...

OVAKAV JE PLAN: Ugovor Messija ističe 2021. godine, ŠTA NAKON TOGA? Ovo je odgovor predsjednika Bartomeua

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu javno je rekao kakve ima planove za budućnost s vjerovatno najboljim nogometašem današnjice, Lionelom Messijem.

ANTI-MESSI PLAN

Argentinac će ove godine napuniti pune 32 godine, a njegov trenutni ugovor s Kataloncima istječe 2021. Međutim, ako ste mislili da će se Barcelona olako riješiti Argentinca i kada napuni 34 godine, pogriješili ste. Bartomeu je otkrio da će Messi uskoro potpisati novi, još bogatiji i dugoročniji ugovor.

Iz PSG-a otkrili: Ko sve želi Rabiota?!

Katalonski planovi su da će njihova ikona ostati u Barceloni do kraja karijere, čak i za sezonu ili dvije na kraju karijere ga ne žele prepustiti  drugom klubu. U klubu žele imati ekskluzivu. “Leo Messi će nastaviti s nama. On je igrač kluba, s njim imamo tako dobre odnose da će uvijek ostati u Barceloni”, rekao je Bartomeu.

Messi, koji je u Barcelonu stigao sa 14 godina, je u ovom trenutku najbolje plaćeni nogometaš na svijetu. Brojevi se razlikuju od izvora do izvora, ovisno o tome što oni sve obuhvataju. U bruto iznosu, njegova godišnja zarada se kreće od oko 100 milijuna eura, neto plaća je oko pola iznosa od toga manje.

Njegove statistike su nevjerojatne. Za prvu momčad Barcelone, u 665 utakmica, postigao je 581 gol i osvojio sve moguće trofeje koje je mogao osvojiti.

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!