NaslovnicaVijestiOvako je bijesni Buffon prokomentirao suca Olivera

Ovako je bijesni Buffon prokomentirao suca Olivera

Juventus je svladao Real u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka na Santiago Bernabeu (3:1), ali na kraju ipak – Pirovu pobjedu, pošto su primili gol iz kontroverznog penala u sudačkoj nadoknadi, a Gianluigi Buffon zaradio crveni karton zbog prigovora i odgurivanja suca. Evo kako je bijesni Buffon prokomentirao suca Olivera.

Stara dama je bila na pragu velike senzacije, nalik one koju je Roma priredila protiv Barce. Iako su uvjerljivo poraženi u Torinu rezultatom 0:3, na Santiago Bernabeu su anulirali zaostatak iz prve utakmice, a onda se sve srušilo poput kule od karata…

Mario Mandžukić zaledio je Bernabeu sa dva pogotka u prvom poluvremenu, na samom početku utakmice (2. minut) te pred kraj prvog dijela (37. minut), da bi Blaise Matuidi u 61. minutu bacio “kraljeviće” na konopce i poravnao rezultat dvomeča.

[su_no1forfootball]

Međutim, u trećem minutu sudačke nadoknade, Michael Oliver dosudio je kontroverzni jedanaesterac za momčad Real Madrida, nakon starta Medhija Benatija nad Lucasom Vasquezom.

Marokanac je oborio mladog krilnog napadača Reala, a engleski sudac je pokazao na bijelu tačku uz buru protesta od strane gostiju, a najglasniji je bio Gianluigi Buffon, koji je vjerovatno svašta izgovorio sucu u tim momentima i potom ga odgurnuo, revoltiran odlukom.

KAKVA NOĆ – Mandžukić, Navas, sporni penal i Ronaldov torzo..

Dvije večeri za povijest – Liga prvaka u svom punom sjaju!

Oliver je izvadio crveni karton i poslao legendarnog vratara u svlačionicu, a pobijesnijeli Buffon je izašao sa terena uz velike proteste igrača Juventusa, pa je na gol stao Wojciech Szczesny, a mjesto na terenu je morao da mu ustupi Gonzalo Higuain.

Siguran izvođač bio je Cristiano Ronaldo, ne ostavivši poljskom vrataru mnogo šansi da zaustavi snažan i precizan udarac sa bijele točke, poslavši Real u polufinale, i Madrid je mogao da odahne.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Sudac nije imao karakter da sudi ovu utakmicu, a ako ga nemate, bolje je da odete na tribine i gledate utakmicu sa suprugom i djecom. Sjednete, pojedete čips, popijete sprite, ali bar ne napravite nikakvu štetu”, poručio je Buffon poslije utakmice.

“On uopće nije imao osjećajnost da razumije da ne možete donijeti onakvu odluku u takvoj utakmici. Pitam se kakvo srce on ima?! Njegovo srce je kanta smeća.”

“To je izuzetno kontroverzna odluka, donijeta od strane osobe koja nije smjela suditi utakmicu zbog nedostatka karaktera i osjećajnosti”, dodao je bijesni i razočarani Buffon.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!