NaslovnicaVijestiOVAKO NEŠTO NISTE VIDJELI! Da li je ovo jedini način da se...

OVAKO NEŠTO NISTE VIDJELI! Da li je ovo jedini način da se zaustavi Leo Messi? Pitajte kapitena Leganesa (VIDEO)

Barcelona je sinoć rutinski savladala ekipu Leganesa sa 2:0. Meč je bio pun tenzija, grube igre, velikog broja kartona ali potez kapitena Leganesa je nešto po čemu će se vječno pamtiti ovaj susret.

Lionel Messi više

Barca je sinoć rutinski ispratila Leganes sa dva gola u mreži. Golove su postigli naravno Leo Messi iz penala i “novi Messi” Ansu Fati u finišu prvog poluvremena. Barca je dominirala susretom, pobjeda ni u jednom momentu nije dovedena pod znak pitanja.

Ipak meč će se pamtiti po potezu kapitena Leganesa. Kako zaustaviti Lionela Messija? Pitajte kapetana Leganesa …

Je li ovo doista jedini način da se zaustavi Lionel Messi? Kapetan Leganesa Unai Bustinza imao je ogromnih problema oko pokrivanja prve zvijezde Barcelone, ali u jednom trenutku ga je zaustavio iz očaja na vrlo neprimjeren način.

Zagrlio je Messija, objesio se na njega i srušio ga u stilu igrača američkog nogometa. U nastavku možete pogledati i video ovog doista bizarnog prekršaja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!