NaslovnicaVijestiOvih 20 igrača u Ligi prvaka su na jedan žuti karton od...

Ovih 20 igrača u Ligi prvaka su na jedan žuti karton od suspenzije!

Knock-out faza Lige prvaka počela je još prije mjesec i pol dana, došli smo do faze kada je ostalo osam najboljih ekipa ovosezonske Lige prvaka. Situacija je alarmantna, 20 igrača su na samo jedan žuti od suspenzije u Ligi prvaka i propuštanja jedne utakmice. Donosimo vam popis…

BAYERN MUNCHEN

Njemački prvak u grupnoj fazi završio je kao drugoplasirani, iza PSG-a, a u osmini finala Lige prvaka za protivnika je imao Besiktas dok mu je danas protivnik Sevilla. Munchenska momčad najkritičnija je što se tiče igrača na granici sa suspenzijom jer njima ‘visi’ čak pet igrača.

1 – Robert Lewandowski
2 – Joshua Kimmich
3 – Corentin Tolisso
4 – Jerome Boateng
5 – Sebastian Rudy

Lako je moguće da će se neki od ovih igrača danas ‘očistiti’ od kartona ukoliko Bayern bude imao povoljan rezultat u gostima.

SEVILLA

Sevilla je u grupnoj fazi igrala s Liverpoolom, dok je u osmini finala izbacila Manchester Uniteda. Najpozitivnije iznenađenje ovosezonske Lige prvaka. Momčad koja je izdominirala Uniteda iako je bila outsider vjeruje kako je i večeras protiv Munchena sve moguće. No i njima su tri igrača na granici sa suspenzijom.

1 – Wissam Ben Yedder
2 – Sergio Escudero
3 – Gabriel Mercado

JUVENTUS

‘Stara dama’ danas ne može računati na Pjanića i Benatiju upravo zbog suspenzije žutih kartona, a još tri igrača im vise. Torinski klub u grupnoj fazi završio je kao drugoplasirani – iza Barcelona, ali je u osmini finala bila nadigran od strane Tottenhama, ali na iskustvo i kvalitetu ipak preokrenuo sve u svoju korist.

1 – Giorgio Chiellini
2 – Alex Sandro
3 – Rodrigo Bentancur

Chiellini i Bentancur morat će biti jako oprezni večeras jer ići na Santiago Bernabeu bez tog sjajnog dvojca doista je opasno.

[su_champions_league]

REAL MADRID

‘Kraljevski klub’ u osminu finala stigao je kao drugoplasirana momčad skupine, odmah iza Tottenhama. Mnogi su već otpisali ‘kraljeve’, rekli su da su outsideri protiv PSG-a, a onda su prošli ukupnim rezultatom 5-2. U redovi Real Madrida samo je jedan igrač na granici sa suspenzijom.

1 – Sergio Ramos

AS ROMA

Roma je bila sjajna u grupnoj fazi, igrali su u skupini smrti protiv Atletico Madrida i Chelseaja, a u osmini finala izbacili su Shakhtara. Njima protiv Barcelone, samo dva igrača na granici..

1 – Diego Perotti
2 – Kostas Manolas

FC BARCELONA

Barca je u grupnoj fazi bila ispred Juventusa, u osmini su izbacili Chelseaja, a sada idu na Romu, momčad koju mnogi podcjenjuju, ali Barca zna kako je ulog velik jer zadnje dvije godine ispali su u četvrtini finala. Sada im je samo jedan igrač na granici za suspenziju…

1 – Sergi Roberto

[su_champions_league]

LIVERPOOL

Kloppova momčad igra sjajan nogomet, u grupnoj su fazi igrali protiv Seville, a u osmini finala pregazili su Porta, u četvrtini ih čeka Manchester City. Iako je City favorit, mnogi tvrde kako je u Ligi prvaka bitna i povijest kluba koja je u ovom slučaju na strani Redsa. Dva su im igrača na granici sa suspenzijom.

1 – Jordan Henderson
2 – Alberto Moreno

MANCHESTER CITY

Momčad Pepa Guardiola igra možda i najbolji nogomet u Europi, u osmini su bili bolji od Basela, a Liverpool će biti pravi test za njihovu momčad kojoj su tri igrača na granici sa suspenzijom.

1 – Danilo
2 – Ilkay Gundogan
3 – Fernandinho


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!