NaslovnicaVijestiOvo bi bio najveći ŠOK! Evropski velikan ne skriva svoju želju: Po...

Ovo bi bio najveći ŠOK! Evropski velikan ne skriva svoju želju: Po svaku cijenu ŽELIMO Messija!

Nakon što je Neymar napustio Barcelonu i otišao u PSG a Cristiano Ronaldo iz Real Madrida prešao u Juventus, izgleda kako je na nogometnom tržištu sve moguće. Među tri najveća nogometaša današnjice je vjeran svom klubu ostao samo Lionel Messi, ali i za njega se priprema gotovo nevjerojatna ponuda!

ŽELIMO Messija

S dolaskom Ronalda u Italiju nije samo Juventus profitirao nego i cijeli talijanski klubski nogomet. Također, i u drugim timovima su aktivni, jer svakako ne žele da se Stara dama (previše) odmakne. I tako su rukave poprilično zasukali i drugi divovi s Apeninskog poluotoka.

Trenutno se sprema jedna šokantna ponuda od jednog od klubova iz Italije, koji želi mamiti Lionel Messija u svoje redove. Da, to ste pročitali. To namjeravaju uraditi u Interu, gdje žele obnoviti suparništvo između Ronalda i Messija. Ako se to dogodi, tada će Serie A ponovno postati jedna od najvažnijih liga na svijetu, kao što je to nekoć bilo.

>> SAZNAJEMO: Bayern RUŠI rekord! Za tinejdžera spremni platiti REKORDAN iznos!

Glasine o namjeri Milanskog kluba došle su iz usta generalnog direktora Pirellija, dugogodišnjeg sponzora crno-plavih. „Kada budu pravila financijskog fair-playa dopuštala, nadam se da će Suning realizirati veliki transfer”, rekao je Marco Tronchetti Provera, a zatim dodao: „ Messi Kako možete reći ne Messiju?!”

[su_bet365_100_bonus]

Očito u Interu, koji ćemo ove godine vidjeti u Ligi prvaka, misle ozbiljno. Megalomanski transfer mogao bi se desiti do sljedećeg ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!