NaslovnicaVijestiOVO ĆE IH ZABRINUTI: Jurgen Klopp poslao upozorenje Manchester Cityju i Tottenham...

OVO ĆE IH ZABRINUTI: Jurgen Klopp poslao upozorenje Manchester Cityju i Tottenham Hotspuru!

Trener Liverpoola Jurgen Klopp poslao je upozorenje ostalih klubovima iz Premier lige, a prije svih Manchester Cityju i Tottenham Hotspuru, izjavivši kako njegov tim još uvijek nije dostigao svoj potencijal.

Klopp poslao poruku Manchester Cityju

‘Redsi’ su trenutno vodeći na tabeli sa 51 osvojenim bodom nakon 19 odigranih kola, još uvijek su neporaženi, te su primili samo sedam golova. Drugoplasirani Tottenham Hotpur za njima zaostaje već šest bodova, a Klopp je nagovijestio kako bi se ta razlika mogla uskoro i povećati, s obzirom da još nije vidio najbolje izdanje svojih igrača.

Njemački stručnjak je rekao: “Bilo je stvarno dobih trenutaka. No, da li je postojala utakmica u kojoj sam pomislio da ne možemo biti još bolji? Ne, za sada još nijedna. Moramo se poboljšati skoro u svemu. Imali smo svoje trenutke, jako dobre trenutke, ali još uvijek može bolje. Osjećam se poput djeteta koje dobije lijep poklon za Božić, a onda pita ‘gdje je još jedan?’. Uvijek želite nešto drugo ili nešto bolje.”

Klopp je također priznao kako je malo promijenio stil igre ove sezone, te da je to pomoglo svima u klubu: “Naravno, morali smo napredovati. To je ono što radimo otkako sam došao ovdje. Kao da su svi bili u depresiji, trebalo im je nešto da ih ‘oživi’. Da, pravimo greške, ali smo jako direktni i energični. U svemu smo napredovali, već više od tri godine radimo sa glavnim zvijezdama, što je sjajno. Svi ostali igrači koje smo doveli također su se jako brzo prilagodili. Jedna stvar je njihov kvalitet, a druga stvar je ta što su igrali sličan nogomet u klubovima iz kojih su došli.”

Njegov tim će danas u okviru derbija 20. kola ugostiti Arsenal, koji neće moći računati na brojne zvijezde, uključujući Bellerina, Holdinga, Mavropanosa, Mkhitaryana, Welbecka, te Ozila, tako da vam predlažemo da iskoristite sjajan koeficijent od 2,75 da će domaćin slaviti, te da će oba tima postići gol.

=> Bet365 kladionica trenutno daje bonus kredite za nove igrače, te nema manipulativni trošak i porez na dobitak… OTVORI BET365 RAČUN I KLADI SE NA PONUĐENU OKLADU!

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!