NaslovnicaVijestiOvo je biznis: PSG prekinuo saradnju sa Emiratesom i ekspresno potpisali novi...

Ovo je biznis: PSG prekinuo saradnju sa Emiratesom i ekspresno potpisali novi ugovor iz snova!

Paris Saint Germain prekinuo je trinaestogodišnje partnerstvo s Fly Emiratesom i pronašao novog glavnog sponzora koji će platiti dvostruko više novca za reklamu na dresu ovog kluba.

Neymar od PSG-a

Paris Saint Germain objavio je danas prekid”višegodišnjeg” ugovora o sponzorstvu za reklamiranje na dresovima kluba, što predstavlja jedan od ključnih komercijalnih prihoda većine nogometnih klubova. Od 2006. godine, majica PSG ukrašena je natpisom arapskog zračnog prijevoznika Fly Emiratesa, koji je PSG-u godišnje plaćao od 20 do 25 milijuna eura, a suradnja dviju strana brzo je okončana zbog zategnutih političkih strasti između Ujedinjenih Arapskih Emirata, odakle potječe Fly Emiratesa, i Katara, odakle dolaze vlasnici francuskog kluba.

Fellaini: “Ne, stvarno nisam došao u Kinu zbog novca, nego…”

Novi glavni sponzor PSG-a postat će najveći hotelski lanac u Evropi, Accor sa sjedištem u Francuskoj. Njihov predsjednik Sebastien Bazin ima zajedničku historiju sa PSG-om,jer je prije dolaska vlasnika iz Katara,  kratko vrijeme imao funkciju predsjednika pariškog kluba.

Ugovor će biti na snazi ​​od sezone 2019/20, a francuski mediji izvješćuju kako će PSG godišnje zaraditi čak 50 milijuna eura. Francuski div će biti tako blizu klubovima koji najviše zarađuju reklamisanjem na dresovima kluba.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!