NaslovnicaVijestiOVO JE KLOPPOVIH STARTNIH 11 ZA VEČERAS: Redsi bez vrlo bitnog igrača!

OVO JE KLOPPOVIH STARTNIH 11 ZA VEČERAS: Redsi bez vrlo bitnog igrača!

Liverpool večeras na Anfieldu dočekuje Porto u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, a manje-više, već je poznato Kloppovih startnih 11 za večerašnji okršaj.

Tim Jurgena Kloppa eliminisao je Bayern u osmini finala Lige prvaka, a na putu do polufinala stoji im tim kojeg su prošle sezone izbacili na startu nokaut faze, ukupnim rezultatim 5:0.

Sve je riješeno u prvoj utakmici u Portugalu, kada su Redsi postigli svih 5 golova, dok je uzvrat na Anfieldu završen bez golova. Liverpool je potom došao do finala, gdje su poraženi od Real Madrida, koji je po treći put u nizu postao prvak Europe.

Naravno, tim sa Anfielda je veliki favorit u ovom dvomeču, a ako se plasiraju dalje, u polufinalu ih očekuje okršaj sa boljim iz duela Barcelona – Manchester United. U drugom polufinalu bi igrali Tottenham – Manchester City / Ajax – Juventus.

Redsi se najviše uzdaju u napadački trojac Salah – Firmino – Mane, koji će i večeras predvoditi navalu viceprvaka Europe, međutim, Klopp ipak neće moći računati na najjači tim.

Od ranije su povrijeđeni Alex Oxlade-Chamberlain i Joe Gomez, Adam Lallana je upitan zbog problema sa mišićem, dok je najveći hendikep za Kloppa izostanak Andrewa Robertsona, koji će zbog suspenzije morati propustiti ovaj duel.

Naime, on je u završnici utakmice protiv Bayerna zaradio žuti karton, pa će zbog treće javne opomene morati da odradi meč suspenzije. On je igrač sa trećom najvećom minutažom u ekipi Liverpoola ove sezone u Ligi prvaka, iza Alissona i Manea.

Što se tiče Porta, kod njih su van konkurencije Hector Herrera i Pepe, obojica zbog kartona, a upitan je Alex Telles, koji bi ipak trebalo da se nađe u startnoj postavi.

Očekivani sastavi:

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Milner; Fabinho, Henderson, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mané

Porto: Casillas; Maxi, Felipe, Militão, Alex Telles; Danilo, Otávio, Corona; Brahimi, Marega, Soares

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!