NaslovnicaVijestiOvo je kompletan PLAN PRIPREMA Hrvatske za SP!

Ovo je kompletan PLAN PRIPREMA Hrvatske za SP!

Poznat je plan priprema Hrvatske za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji, koje počinje 14. lipnja, a evo šta čeka hrvatske reprezentativce prije početka najveće nogometne smotre.

pl

Hrvatska nogometna reprezentacija ‘akciju Rusija’ započet će 26. svibnja okupljanjem u Zagrebu nakon čega ‘Vatreni’ sele u Rovinj gdje će odraditi pripreme.

Reprezentacija će u Rovinju boraviti do 2. lipnja gdje će trenirati na stadionu NK Rovinja. U subotu, 2. lipnja odabranici izbornika Zlatka Dalića putuju u Liverpool gdje će Hrvatska dan kasnije odmjeriti snage protiv peterostrukog svjetskog prvaka Brazila.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Od 4. do 7. lipnja hrvatska vrsta će boraviti u Opatiji, a trenirat će na stadionu HNK Rijeke. U četvrtak, 7. lipnja reprezentacija odlazi u Vukovar, a dan kasnije će u Osijeku odigrati utakmicu protiv Senegala. Bit će to posljednji pripremni susret ‘vatrenih’ uoči svjetskog prvenstva u Rusiji.

Nakon utakmice igrači će dobiti dva dana slobodno, a 11. lipnja reprezentacija leti u St. Peterburg, a potom autobusom do svoje ruske baze u odmaralište “Šumska rapsodija” koji se nalazi u mjestu Iličevo u Zelenogorsku, 60-ak kilometara od St. Peterburga.

Odmaralište s četiri zvjezdice nalazi se u vrlo mirnom kraju, smješten između šume i jezera, pa nudi idilično prirodno okruženje za boravak reprezentacije Reprezentacija će u Rusiji trenirati na stadionu Roščinu, udaljenom 15 minuta vožnje od hotela.

Prvi nastup na Svjetskom prvenstvu hrvatska vrsta će imati 16. lipnja u Kalinjingradu protiv Nigerije, pet dana kasnije je ogled protiv Argentine u Nižni Novgorodu, a posljednji nastup u skupini imat će 26. lipnja u Rostovu na Donu protiv Islanda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!