NaslovnicaVijestiOvo je Messijev luksuzni stan u Miamiju vrijedan 9 milijuna eura

Ovo je Messijev luksuzni stan u Miamiju vrijedan 9 milijuna eura

Argentinski nogometaš Lionel Messi prelazi u MLS nakon što je potvrdio da odlazi iz PSGa u Inter Miami.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Ovaj 35-godišnjak, koji je prošle godine osvojio Svjetsko prvenstvo sa Argentinom, navodno je odbio mamutski transfer u Saudijsku Arabiju vrijedan 2,5 milijardi dolara, kao i povratak u bivši klub Barcelonu.

Napadač je umjesto u Saudijsku Arabiju odlučio otići u SAD, a neki mediji tvrde da njega i suprugu Antonelu Roccuzzo nije bilo moguće vidjeti kako žive na Bliskom istoku.

Messi je tek ovaj tjedan objavio vijest o transferu, ali Argentinac već dugi niz godina ima stan u Miamiju.

Kako prenosi španjolski Caden Sera, pobjednik Svjetskog prvenstva kupio je stan u Miamiju u Porsche Design Toweru još 2019. godine.

Porsche Design Tower, koji je izgrađen 2017., savršeno je mjesto za obitelj da se smjesti u Americi jer napadač želi da njegovo troje djece pohađa srednju školu u Sjedinjenim Državama prije nego što krenu na sveučilište.

Kula od 60 katova nalazi se između Bal Harbora i Aventure i 25 minuta od Inter Miami Stadiuma.

Stanarima nudi zapanjujući pogled na okolicu, uključujući Miami Beach, koji se nalazi samo nekoliko sekundi od tornja.

Zgrada se može pohvaliti s nekoliko dizala dizajniranih isključivo za automobile stanara, što vlasnicima omogućuje parkiranje vozila u njihovom ekskluzivnom stanu.

Osim dizala za automobile, apartman ima svoj privatni restoran i vanjski salon s pogledom na more.

Messijev zadivljujući novi dom također ima kino, golf i simulatore utrka, nudeći njegovoj obitelji savršene prilike za odmor.

Inače, Miami se tradicionalno pokazao kao sigurno mjesto za investitore u nekretnine, od kojih mnogi dolaze iz inozemstva.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!