NaslovnicaVijestiOvo je Milnerov recept za plasman u polufinale Lige prvaka

Ovo je Milnerov recept za plasman u polufinale Lige prvaka

Liverpool je na Anfieldu uvjerljivo slavio protiv Cityja (3:o), a ovo je Milnerov recept za plasman u polufinale Lige prvaka.

Manchester City i Liverpool igraju u utorak uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka u utorak, a u tom dvoboju Liverpool dolazi s tri gola prednosti sa Anfielda. James Milner kaže da on i njegovi suigrači znaju što trebaju učiniti kako bi se plasirali polufinale.

U uzvrat momčadi dolaze s drugačijim raspoloženjem. Liverpool je slavio u prvom susretu, nakon čega je igrao s Evertonom bez golova. S druge strane, nakon što je izgubio od Redsa, City je pretrpio poraz u derbiju Manchestera u utakmici u kojoj pobjedom mogli osvojiti naslov prvaka.

[su_premierleague]

Za Liverpool, u obje prethodne utakmice, kao iu mnogim prijašnjim dvobojima, jedan od ključnih igrača bio je James Milner, nekada uzdanica momčadi iz plavog dijela Manchestera. Ipak, Milner kaže da je samo “šraf u velikom stroju”.

“Moja statistika je prilično konstantna tijekom cijele sezone kada se radi o trčanju i pokrivanju terena. Dobivamo te izvještaje tjedno. Ipak, čini se da je nešto pojačana bila u meču protiv Manchester Cityja. To je posao igrača sredine terena i svakako je dio moje igre – da mogu pokriti veliki dio terena. To je ono što nam treba”, kaže Milner.

Mourinho kupuje dva nova pojačanja za 100 milijuna funti

Pep Guardiola otkrio što je rekao Paulu Pogbi nakon današnjeg derbija

“Uvijek igramo presing i ne možeš ostaviš suigrača da to radi sam, moraš da pojačavaš pritisak tamo gdje je ti potrebno. Ako svi rade svoj posao kako treba, ako uz to pokrivaju praznine koje se stvore i pomognu tamo gdje je potrebno, onda je to je ozbiljan problem za suparnike. Lako je primijetiti kada netko ne igra na taj način. Srećom, to se ne događa često “, objašnjava Milner.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Mi znamo da je City vrhunski tim. Također znamo da mnogo stvari može utjecati na sam meč, ali vjerujem da smo u dobroj poziciji pred ovaj uzvrat. Ipak, svjesni smo da nije gotovo. Oni su poseban tim koji je dobar u napadima i morat ćemo biti spremni da se branimo, u nadi da ćemo postići gol. Oni imaju sjajne napadače.”

“Mi ćemo ovom meču pristupiti kao i svakom drugom – ući ćemo da igramo svih 90 minuta i dat ćemo sve od sebe da pobijedimo. Imamo prednost od 3: 0 na poluvremenu i na nama je da odigramo drugu polovicu kako treba”, zaključio je Milner.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!