NaslovnicaVijestiOvo je najgori promašaj Ronaldove karijere, navijači ga ponovno "počastili" skandiranjem "Messi,...

Ovo je najgori promašaj Ronaldove karijere, navijači ga ponovno “počastili” skandiranjem “Messi, Messi”

Nogometaši Al Nassra iz Saudijske Arabije nisu se plasirali u polufinale azijske Lige prvaka nakon poraza od Al Aina, koji je bio uspješniji u izvođenju jedanaesteraca. Utakmica sa sedam pogodaka završila je izvođenjem kaznenih udaraca, pri čemu je ekipa iz UAE bila uspješnija i plasirala se u finale.

Al Ain je u prvom susretu slavio 1:0, dok je uzvrat nakon produžetaka završio rezultatom 4:3 za Al Nassr, pa je pitanje pobjednika odlučeno nakon jedanaesteraca.

Gosti su stekli prednost od 2:0 zahvaljujući dva gola Soufaiena Rahimija, no u četvrtoj minuti sudačke nadoknade Abdulrahman Ghareeb smanjio je prednost gostiju. U 51. minuti susreta Khalid Eisa je postigao autogol, izjednačivši rezultat, dok je Alex Telles u 72. minuti donio značajnu prednost saudijskoj momčadi, anulirajući zaostatak iz prvog susreta.

Do kraja regularnog tijeka utakmice više nije bilo pogodaka, pa je utakmica otišla u produžetke gdje je domaća ekipa ostala s igračem manje jer je Ayman Yahya isključen u 98. minuti. Sultan Al Shamsi je u 103. minuti iskoristio igrača više i donio prednost gostima. Činilo se da će gosti pobijediti, no u 118. minuti Cristiano Ronaldo je pogodio sa penala za rezultat 4:3 i time postavio konačan ishod susreta. Meč je potom odlučen izvođenjem jedanaesteraca.

Treba napomenuti da je sam Cristiano dobio epitet tragičara susreta jer je u 107. minuti propustio veliku priliku promašivši cijeli gol s udaljenosti od metra.

Nekoliko minuta prije toga, Cristiano je tražio jedanaesterac, no sudac Ahmed Al Kaf nije mu udovoljio. Nakon toga, navijači Al Aina su mu skandirali “Messi, Messi”.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!