NaslovnicaVijestiOvo je najmlađi Britanac koji je igrao za Real Madrid

Ovo je najmlađi Britanac koji je igrao za Real Madrid

Dame i gospodo, sjećate li se Nialla Masona – najmlađeg Britanca koji je postao ‘Galacticos’?

OIR_resizer

Sa sedam godina, Masona je zamijetio Real Madrid nakon što je impresionirao svojim igrama u dječjem nogometnom kampu na godišnjem odmoru u Španjolskoj. Mnogi se pitaju, zašto se ovo nije dogodilo meni?

Kako bilo, ljudi koji su tada radili u madridskoj školi nogometa doveli su ga prije nego što ste rekli ‘David Beckham’. Iako je tri godine bio najmlađi u njihovoj akademiji, Masonu je bilo unaprijed određeno da postane zvijezda na Bernabeuu.

Sada već 18-godišnjak rekao je kako je David Beckham jednom razgovarao s njime dok je bio član madridske škole nogometa.

“Beckham je redovno posjećivao našu školu nogometu. Kako sam ja bio jedini Englez ondje, često smo razgovarali.”

“U to vrijeme, dvojica sinova Zinedinea Zidanea bili su moji suigrači – Enzo je bio kapetan dok je Luca bio vratar. Bilo je to nezaboravno iskustvo i nešto što nikada neću zaboraviti.”

Na veliku Masonovu žalost, nije išlo. Nakon što se njegova obitelj vratila kući, u Englesku, Mason je odlučio potpisati za Blackburn Roverse, a zatim u Southampton. Svi znamo koliko je dobra akademija ‘Svetaca’…

Ranije ove godine, 18-godišnji Niall Mason potpisao je profesionalni ugovor sa Aston Villom. Po mišljenju mnogima, novi trener Remi Garde vjerojatno još nije shvatio koga ima u momčadi.

EN_JPC mobile_1600 free_EUR_20570

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!