NaslovnicaVijestiOvo je najveća Wengerova briga u Arsenalu, a nije ostanak na klupi!

Ovo je najveća Wengerova briga u Arsenalu, a nije ostanak na klupi!

Najveća Wengerova briga u Arsenalu nije ostanak na klupi kluba sa Emiratesa, tvrdi francuski stručnjak. Trener nogometaša Arsenala Arsene Wenger rekao je danas da u ovom trenutku najmanje brine o tome da li će izgubiti posao u londonskom klubu.

U 12 utakmica u 2018. godini, Arsenal je pretrpio 6 poraza, a u finalu Liga Kupa izgubio je od Manchester Cityja (0:3).

Gunnerse očekuje novi duel sa “Građanima”, Arsenal u četvrtak dočekuje lidera Premier lige Manchester City, za kojim zaostaje 27 poena na tablici.

[su_premierleague]

Wenger, koji je trener Arsenala od 1996. godine, rekao je da je “zapanjen što i dalje mora odgovarati na pitanja o odlasku iz kluba”.

Francuz je prošlog svibnja, po osvajanju trećeg FA kupa u četiri sezone, potpisao novi dvogodišnji ugovor, iako ekipa nije uspjela da se plasira u Ligu prvaka prvi put u posljednjih 20 godina.

“Prevrnuo sam cijeli svijet da poštujem svoje ugovore. Moja pozicija je moja posljednja briga. Brinem o tome da pripremim ekipu za predstojeću utakmicu”, rekao je Wenger, prenio je BBC.

VELIKI PREOBRAT: Harry Kane bi karijeru mogao nastaviti u klubu iz Engleske!

Šest veznjaka koje Manchester United prati pred ljetni prijelazni rok

U posljednjih nekoliko sezona Wengera kritiziraju navijači, prije svega jer se ekipa ne bori za naslov prvaka.

“Moj posao je da se koncentriram na igru, a na drugima je da me ocjenjuju. Da li vas neizvjesnost moje pozicije sprečava da spavate? Najvažnija stvar je utakmica u četvrtak navečer.”

“Nije moguće uvijek pobjeđivati. Svi moramo živjeti s kritikama, to dio je suvremenog nogometa, ali se moramo usredotočiti na sljedeću utakmicu i zajedno odgovoriti na sve”, rekao je Wenger.

[su_no1_for_tennis]

Pred 85.000 gledatelja na Wembleyju Arsenal je uvjerljivo poražen u finalu Carabao (EFL) Kupa rezultatom 3:0 i tako ostao (reklo bi se očekivano) bez trofeja.

Poveli su Građani u 18. minuti kada je Sergio Aguero postigao gol. Novi gol za City postiže Kompany u 58. minuti, a konačnih 3:0 postavlja David Silva u 65. minuti.

Utakmicu je obilježio i žestok verbalni okršaj Pepa Guardiole i Arsena Wengera nakon prvog gola Cityja, kada je Španjolac poručio starijem kolegi da “previše priča”.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!