NaslovnicaVijestiOvo je nogometaš kojeg se Dinamo večeras mora bojati!

Ovo je nogometaš kojeg se Dinamo večeras mora bojati!

Dinamo Zagreb će večeras ugostiti španjolskog Villarreala koji ima ubojitog napadača koji ove sezone sije strah i paniku kod svakog protivnika.

Ovo je nogometaš

Radi se o Gerardu Morenu, 29-godišnjem napadaču Villarreala koji je u njihove redove stigao 2018. godine iz katalonskog Espanyola za tek oko 20 milijuna eura.

Za Villarreal je do sada odigrao 171 utakmicu i postigao 75 golova, a pored toga i 24 asistencije.

On je ove sezone odigrao 32 utakmice do sada i postigao 23 gola. Moreno je sa 19 golova na drugoj poziciji na listi strijelaca, koju dijeli sa Luisom Suarezom u La Ligi, dok je ispred njega samo Lionel Messi sa 23 gola.

Prethodnog vikenda je također upisao i hat-trick protiv Granade u gostima. Najbolji strijelac Villarreala je tako pokazao koliko je zaista neustrašiv i spreman za četvrtfinale Europske lige.

On je u ovom natjecanju odigrao samo sedam utakmica ove sezone i postigao četiri gola. Postigao je po dva protiv Salzburga i Dinamo Kijeva.

Za španjolsku reprezentaciju je odigrao deset utakmica u kojima je postigao pet golova, a svoj debi je napravio 2019. godine.

Prije Villarreala je nosio i dres Mallorce i Espanyola, a njegova cijena trenutno iznosi 35 milijuna eura.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!