NaslovnicaVijestiOvo je pet igrača koje Newcastle United želi dovesti kako bi se...

Ovo je pet igrača koje Newcastle United želi dovesti kako bi se spasio od ispadanja!

Newcastle sada ima najbogatije vlasnike na svijetu, koji jedva čekaju siječanj i novi prijelazni rok kako bi doveli neka fenomenalna pojačanja. Klub je već smijenio trenera Stevea Brucea, kojeg je naslijedio Eddie Howe, koji sada planira zanimljiv prijelazni rok.

Prema pisanju engleskih medija, Newcastle je već napravio listu od pet glavnih meta. Do kraja ove sezone glavni plan će biti opstati u Premier ligi, jer su trenutno na pretposljednjem mjestu sa pet bodova manje od sigurne zone.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Toni Kroos je jedno od najpoznatijih imena koje Newcastle želi dovesti ovog siječnja. Nakon što je imao sjajnu karijeru sa Bayernom i Real Madridom, Nijemac je rekao kako će se vjerojatno oprostiti od nogometa u Španjolskoj. Međutim, novi vlasnici bi mogli natjerati Florentina Pereza da ga proda. Toni Kroos 32. rođendan slavi u siječnju.

Niklas Sule je stoper Bayerna koji može igrati i na poziciji desnog beka, te bi bio ogromno pojačanje za ekipu Newcastlea. Sule je trenutno standardan u reprezentaciji Njemačke, dok na njega ozbiljno računa i Julian Nagelsmann u Bayernu. Mediji ga povezuju sa prelaskom u Newacastle ukoliko to Bayern bude dopustio.

Donny Van de Beek je u Manchester United stigao sa velikim očekivanjima, ali mu je Ole Gunnar Solskjaer dao samo 150 minuta na terenu. Norvežanin ne vjeruje u kvalitetu ovog igrača koji je sve bliži izlaznim vratima.

Jesse Lingard je još jedan igrač koji želi napustiti Old Trafford i vrlo je moguće da će to u siječnju i uraditi. Dobio je samo 10 minuta na terenu više od Van De Beeka ove sezone.

Tyrone Mings je dobro poznat igrač Eddiju Howeu, s obzirom da ga je trenirao u Bournemouthu, međutim, nije mu davao mnogo šansi na terenu. Međutim, Mings je u međuvremenu napredovao i sada je reprezentativac Engleske. On je jedan od braniča koji su na radaru Newcastlea ovog siječnja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!