NaslovnicaVijestiOvo je posljednja WhatsApp poruka koju je Messi poslao svojim suigračima iz...

Ovo je posljednja WhatsApp poruka koju je Messi poslao svojim suigračima iz Barcelone, prije nego što je otišao u PSG

Novinar je otkrio posljednju poruku koju je Lionel Messi poslao svojim bivšim suigračima iz Barcelone prije odlaska u PSG. Šestostruki osvajač Zlatne lopte, koji je na Camp Nou proveo 21 godinu prepunu trofeja, potpisao je dvogodišnji ugovor u Ligue 1 vrijedam 25 milijuna eura po sezoni.

Ovo je posljednja WhatsApp

Njegov doalzak na Park Prinčeva izazvao je potres u cijelom svjetskom nogomet, jer se u idućim mjesecima sprema igrati uz Sergija Ramosa, Kyliana Mbappea i Neymara.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Doista, Messijevi suigrači su očito bili pod šokom i emocijama tijekom njegove posljednje konferencije za novinare prije odlaska iz Barce. Pa što im je prethodno rekao?

Argentinska novinarka Veronica Brunati objavila je navodnu posljednju WhatsApp poruku koju je poslao suigračima na Camp Nou.

Zapravo, prema izvoru, Messi je poslao poruku skupini u kojoj se nalaze kolege iz La Masije Gerard Pique i Cesc Fabregas.

Poruka je glasila: “Ne želim ići. Nemogu više ništa uraditi, nema više novca. Klub je u lošoj situaciji, ne mogu produžiti ugovor sa mnom.”

Messijev iznenadni odlazak jako je pogodio njegove bivše suigrače, navodi The Athletic. Izvor s linkovima na prvi tim Barce dao je proklete detalje o tome kako se neki igrači osjećaju nakon njegova odlaska.

“Mnogo je ljutih igrača, a ljuti su iz različitih razloga”, rekao je izvor.

„Možda su neki u pravu, možda neki u krivu. Svaka situacija je drugačija.

“Možda je za to kriva stara uprava koja je bacala novac posvuda, ali ova situacija je uvijek bila prisutna budući da su oni (Laporta i novi odbor) pobijedili na izborima (u ožujku).”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!