NaslovnicaVijestiOVO JE PRAVI POKAZATELJ DA RONALDO PRELAZI U JUVENTUS: Evo što je...

OVO JE PRAVI POKAZATELJ DA RONALDO PRELAZI U JUVENTUS: Evo što je Stara dama uradila!

Ovo je pravi pokazatelj da Ronaldo prelazi u Juventus. Evo što je Stara Dama uradila da uvjeri Cristiana da dođe u Seriju A. Juventus je tako uvjeren da su potpisali Cristiana Ronalda da su već odlučili koji broj će nositi, pišu izvješća iz Italije.

OVO JE PRAVI

33-godišnjak će kako svi strani mediji navode napustiti Real Madrid nakon što se predsjednik kluba Florentino Perez sastao sa Ronaldovim agentom Jorgeom Mendesom i dogovorio prodaju ako neki klub pošalje naknadu od 88 milijuna funti.

Juventus je već sastavio svoju ponudu i namjerava napraviti Ronalda najplaćenijim igračem u Italiji sa 26.5 milijuna funti po sezoni, u četverogodišnjem ugovoru.

I sada Sport Mediaset izvještava da su razgovori napredovali i da je klub već tražio odobrenje Juan Cuadrada da broj sedam preda Cristianu Ronaldu.

[su_bet365_koeficijenti]

Portugalska zvijezda je bila sinonim sa tim brojem devet godina u Real Madridu, čak i stvarajući brend i raspon odjeće “CR7”.

Cuadrado će se prebaciti na broj 16 kako bi omogućio Ronaldu njegov omiljeni broj dresa, kojeg je u prošlosti nosio Didier Deschamps, Antonio Conte, Paolo Di Canio i Marco Tardelli.

Nastavljajući na temu broja sedam, Sport Mediaset također tvrdi da je Juventusova želja objaviti dolazak Ronalda u Torino u subotu 7. sprnja, dajući ima vrlo malo vremena za završetak posla.

[su_bet365_100bonus]

Bez obzira na to, u Juventusu raste uvjerenje da su pobijedili u utrci za Ronalda nakon što su objavili izvještaji o tome kako je dao svoju riječ Andrei Agenlliju.

Real Madrid također planira oproštajnu ceremoniju za Ronalda kako bi mu zahvalili na nevjerojatnim postignućima u klubu, nakon što je postigao 451 gol u klubu u devet trofejnih sezona na Bernabeu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!