Ovo je razlog zbog kojeg Real Madrid odugovlači sa smjenom trenera!

Real je u nizu od pet utakmica bez pobjede, četiri su izgubili a jednu remizirali, a u zadnjih 450 minuta postigli su samo jedan gol. Takva kriza se ne pamti u Kraljevskom klubu i svi samo čekamo kada će Perez uručiti otkaz Lopetegiu. Ovoga puta Perez ima više strpljenja nego obično a razlog je možžemo reći, opravdan.

Jasno je da odgovorni ljudi u klubu nsamo blijedo gledaju jer niko od njih nije očekivao ovako crnu seriju i to od čovjeka koji je dovedan kako bi napraavio određene promjene u klubu. Govori se o dolasku Antonio Contea, s kojim su naavodno već pregovarali iz Madrida ali to ne znači da će Italijan doći na klupu Reala odnosno da će Perez tako lako uručiti otkaz nekadašnjem selektoru Španije.

>> Evo što je legendarni Ferguson zatražio od Manchester Uniteda kada se Ronaldo vratio na Old Trafford 2013. godine!

Razlog je financijske prirode. Iako se Real ne može žaliti na novčanu situaciju, zasigurno je da u klubu ne žele da plate odštetu Lopetegui, koja je u ovom primjeru zaista astronomska.

Lopetegui je potpisao ugovor na tri godine, prema kojem će svake godine dobiti  šest milijuna eura, što znači da će ukoliko dobije otkaz u džep “strpati” 18 milijuna eura. Možemo reći da je Lopetegui najplaćeniji čovjek na svijetu, jer bi tako za samo četiri mjeseca zaradio ogroman novac.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.