NaslovnicaVijestiOvo je razlog zbog kojeg zvijezda Bayerna Serge Gnabry igra sa jednim...

Ovo je razlog zbog kojeg zvijezda Bayerna Serge Gnabry igra sa jednim nalakiranim noktom!

Krilni igrač Bayerna Serge Gnabry je lakirao svoj nokat u crno kako bi podigao svijest o fizičkom i seksualnom nasilju nad malom djecom. Gnabry je zabio Bayernov posljednji gol u pobjedi od 4-1 nad Herthom u svojoj posljednjoj utkamici.

No, to je bio sve samo ne modni izričaj bivšeg Arsenalovog igrača. Prema njemačkom BILD-u, to je dio kampanje ‘Lakirani čovjek’ iz YGAP – međunarodne organizacije za zauzimanje stava protiv zlostavljanja svih vrsta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Australski glumac Chris Hemsworth je uključen i sada Gnabry izvlači ovaj problem na svjetlo dana u nogometu.

Razlog zašto su nalakirani nokti simbol pokreta je taj što je izvršnom direktoru YGAP-a Elliotu Costellu nokte lakirala mlada djevojka koja je živjela u sirotištu, gdje je pretrpjela seksualno i fizičko zlostavljanje.

Pozvao je muškarce da učine svoj dio i pomognu u zaštiti najugroženijih u društvu.

U prosjeku jedno od petero djece prije navršenih 18 godina u svijetu je žrtva fizičkog ili seksualnog nasilja.

“Lakirani čovjek’ nije upiranje prstom kada je u pitanju nasilje, već osnaživanje svih da postanu dio rješenja”, stoji na web stranici YGAP-a.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!