NaslovnicaVijestiOvo je sastav Brazila protiv Hrvatske

Ovo je sastav Brazila protiv Hrvatske

Brazilski portali su pratili 20 minuta posljednjeg treninga svoje momčadi uoči susreta sa Hrvatskom u četvrtfinalu SP-a, a posebno su gledali jednog igrača.

Radi se o Alexu Sandru koji je propustio prethodne dvije utakmice zbog ozljede koju je pokupio protiv Švicarske. Međutim, tamošnji mediji pišu kako je Sandro izgledao u potpunosti oporavljeno na treningu sa ostatkom momčadi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sada postoji šansa da ga Tite vrati u početni sastav. Dakle, Brazilski mediji tvrde da je ovo sastav Brazila protiv Hrvatske.

Alisson, Eder Militao (Alex Sandro), Thiago Silva, Marquinhos, Danilo – Casemiro i Lucas Paqueta – Raphinha, Neymar, Vinicius – Richarlison.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!