NaslovnicaVijestiOvo je šest sudačkih grešaka u korist Liverpoola na putu do finala!

Ovo je šest sudačkih grešaka u korist Liverpoola na putu do finala!

Liverpool je u finalu Lige prvaka, momčad Jurgena Kloppa sve nas je osvojila svojih heavy-metal nogometom, ali treba priznat kako je momčad sa Anfield Roada imala malo sudačke pomoći na putu do finala Lige prvaka gdje ih čeka ‘kraljevski klub’ koji je također imao nešto sudačke pomoći.

Finale Lige prvaka 2018. godine u Kijevu 26.5. bit će između Real Madrida i Liverpoola, a ta činjenica ne sviđa se Manchester Cityju, Romi, Juventusu i Bayernu jer te ekipe tvrde kako su sudačke odluke bile usmjerene protiv njih u korist finalista.

[su_champions_league]

Manchester City na Anfield Roadu poražen je rezultatom 3-0, a drugoj utakmici 1-2 poraženi su na svom stadionu. U obje Liverpoolove pobjede kumovale su sudačke greške. U prvoj utakmici prvo je Salah zabio gol iz zaleđa. Odnosno, akcija je krenula tako što se radila brza tranzicija i u trenutku upućivanja lopte Salah je bio u nedozvoljenoj poziciji. Nekoliko trenutaka kasnije Liverpool je poveo 1-0.

U nastavku te iste utakmice Sane je postigao gol, no linijski sudac digao je svoju zastavicu i označio zaleđe. Vrlo diskutabilna odluka, odluku donesite sami…

Utakmica je završila ukupnim rezultatom 3-0, a navijači Cityja žalili su se kako je to trebalo završiti 2-1 za Liverpool. No, u drugoj utakmici kod rezultata 1-0 za City kada je Liverpool bio na konopcima, City je postigao regularan gol, ali glavni sudac poništio je gol zbog zaleđa iako je zapravo Milner bio taj koji je loptu vraćao prema golu.

Da se žale sada je kasno. Očito je kako City ne može biti zadovoljan suđenjem, ali Liverpool se kvalificirao u polufinale gdje su igrali protiv Rome.

[su_champions_league]

U prvoj utakmici protiv Rome u Liverpoolu gol Manea za 3-0 došao je nakon asistencije Salaha koji je ponovno bio u zaleđu, u jako sličnoj situaciji kao protiv Cityja.

U tom trenutku to se nije činilo previše bitnim jer je Liverpool u prvoj utakmici zgazio Romu, no kraju je ispalo itekako bitno. Jer u drugoj utakmici dva čista penala nisu suđeni za Romu, a Arnold je trebao dobiti i crveni karton mišljenja je sudački ekspert Mateo Beusan.

Jesu li suci namjerno ili slučajno u finale pogurali Liverpool i Real Madrid za samo teorija zavjere dok su drugi uvjereni da iza svega stoji UEFA koja pojedine klubove gura zbog svojih interesa. Bilo kako bilo, u Kijevu ćemo gledati Kloppovu i Zidaneovu momčad.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!