NaslovnicaVijestiOvo je top 10 najboljih krilnih igrača na svijetu!

Ovo je top 10 najboljih krilnih igrača na svijetu!

Mohamed Salah je okrunjen za najboljeg krilnog igrača u svjetskom nogometu u ovom trenutku i nalazi se ispred kolege iz Liverpoola Sadia Manea.

Ovo je top

28-godišnji egipatski krilni igrač nije uspio ostvariti svoj početni utjecaj u Premier ligi 2014. godine tijekom svog nesretnog boravka u Chelseaju.

Salah je zatim posuđen Romi prije nego što je 2016. godine potpisao trajan ugovor i iste te sezone zablistao u talijanskoj ligi.

Izvrsna forma egipatskog kapetana privukla je pažnju trenutnog kluba Liverpoola, koji je u 2017. godini platio tadašnju klupsku rekordnu naknadu od 36.9 milijuna funti.

Salah je ostao sastavni dio Liverpoola od dolaska na Anfield, stvarajući izvrsno partnerstvo sa Maneom i Firminom u napadačkoj trojci Redsa.

Daily Star je sastavio listu najbljih krilnih igrača na svijetu trenutno, bivša zvijezda Rome je došla na prvu poziciju.

U nastavku su objavljeni odabiri za 10 najboljih krilnih igrača svjetskog nogometa:

10. Gerard Moreno (Villarreal)

9. Angel Di Maria (Paris Saint-Germain)

8. Lorenzo Insigne (Napoli)

7. Raheem Sterling (Manchester City)

6. Leroy Sane (Bayern Munich)

5. Son Heung-min (Tottenham Hotspur)

4. Jadon Sancho (Borussia Dortmund)

3. Sadio Mane (Liverpool)

2. Serge Gnabry (Bayern Munich)

1. Mohamed Salah (Liverpool)

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!