NaslovnicaVijestiOvo je vjerojatna postava Hrvatske za finale protiv Španjolske

Ovo je vjerojatna postava Hrvatske za finale protiv Španjolske

U nedjelju od 20:45, Hrvatska će se suočiti s Španjolskom u finalu Lige nacija. Zlatko Dalić, hrvatski izbornik, je u srijedu iznenadio sa sastavom za polufinale protiv Nizozemske, a čini se da će istu momčad poslati na teren od prve minute i protiv Španjolske.

Dalić je napravio iznenađujući izbor u utakmici protiv Nizozemaca, odlučivši se za Domagoja Vidu kao partnera u zadnjoj liniji Josipu Šutalu. Na lijevom boku postavljen je Ivan Perišić, a na krilima Mario Pašalić i Luka Ivanušec.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Svi oni se očekuju u prvom sastavu u nedjelju protiv Španjolske, koja je u polufinalu pobijedila Italiju rezultatom 2:1.

Dalić se suočava s dvije glavne dileme – desni bek i napad. Bayernov bek Josip Stanišić i Dinamov Bruno Petković ostvaruju sjajne rezultate na treninzima. Petković je impresionirao izvanrednom izvedbom u produžecima protiv Nizozemske, što je pomoglo Hrvatskoj da se plasira u finale.

Međutim, prema Dalićevom mišljenju, Josip Juranović i Andrej Kramarić ipak su u prednosti u odnosu na njih dvojicu.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!