NaslovnicaVijesti(VIDEO) Ovo kamere u prenosu uživo nisu uhvatile! Pogledajte prepirku Brune Fernandesa...

(VIDEO) Ovo kamere u prenosu uživo nisu uhvatile! Pogledajte prepirku Brune Fernandesa i Guardiole iz koje je Portugalac izašao kao pobjednik!

I bez ovog poteza Bruno Fernandes je već postao omiljen među navijačima Crvenih đavola. Njegovim dolaskom, klub je zaigrao mnogo bolje a Portugalac od svog debija redovito zabija ili asistira, što je bio slučaj i u jučerašnjem derbiju.

Portugalac Bruno Fernandes već je kupio srca navijača Uniteda. Sjajnim predstavama Fernandes drži sredinu Manchester Uniteda, ekipa od njegova dolaska igra zaista fenomenalno što su potvrdili i u jučerašnjem derbiju protiv gradksog rivala Citya.

(VIDEO) Pogledajte kako se Cristiano Ronaldo pozdravlja sa nevidljivim navijačima!

Fernandes je uspio još više da kupi srca navijača Uniteda potezom kojeg kamere u TV prenosu nisu zabilježile, ali jesu kamere navijača sa stadiona. Pokraj aut linije Fernandes i Guardiola imali su žustru raspravu koju je je okončao Portugalac, na jedan gospodski način.

Video pogledajte u nastavku:

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!